Reštaurácia Bažant

Vráble


DENNÉ MENU od 22.04.2024 do 26.04.2024

Polievka na každý deň: Hydinový vývar s rezancami (1)



Pondelok:     22.04.2024   

Polievka: 0,33 l    Ruský boršč (1), chlieb (1)

1. 180/63 gr.         Hovädzí sikulský tokáň (1,7,10), halušky (1,3,7)

2. 140/64 gr.        Zapekaný kurací rezeň so syrom a šampiňónmi (1,7), hranolky                                  miešaný šalát

3. 400 gr.            Špagety po cigánsky (šunka, slanina, šampiňóny) (1,3), kečup

            

Utorok:            23.04.2024

Polievka: 0,33 l    Kulajda (1,7), chlieb (1)

1. 120/64 gr.          Bravčový rezeň v cibuľovom cestíčku (1,7), zemiakový šalát 

                               s majonézou (3)

2. 180/63 gr.          Prírodný kurací rezeň so šípkovou omáčkou (1), ryža, šalát z čínskej

                               kapusty

3. 400 gr.              Orechový závin (1,3,7,8)


Streda:             24.04.2024

Polievka: 0,33 l    Šošovicová (1), chlieb (1)

1. 213/64 gr.         Bravčové stehno dusené, rajčinová omáčka (1), knedle (1,3,7)

2. 120/64 gr.        Plnený kurací rezeň Liptov (1,3,7), zemiaková kaša (7), rajčinový šalát

3. 150 gr.              Grilované tofu s čínskou zeleninou, ryžové rezance


Štvrtok:            25.04.2024

Polievka: 0,33 l     Ostrokyslá

1. 120/64 gr.           Pečené bravčové  pliecko s plnkou (1,3,7), varené zemiaky, šalát 

                               z  kyslej kapusty

2. 120/65 gr.          Kurací rezeň v banánovom cestíčku (1,7), ryža, kompót

3. 400 gr.              Kuskus so zeleninou, sušenou rajčinou a syrom (1,3,7), uhorkový šalát


Piatok:               26.04.2024

Polievka: 0,33 l      Zemiaková kyslá so šampiňónmi (1,7), chlieb (1)

1. 150/64 gr.            Bravčové karé v horčicovej omáčke (1,10), ryža, kapustový šalát pikant

2. 120 gr.                 Vyprážaný encián (1,3,7), varené zemiaky, pražský šalát (3)

3. 400 gr.               Slivkové gule s makom (1,3,7)

     

Prajeme Vám dobrú chuť !


   

ALERGÉNY: 1- Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody) 2- Kôrovce a výrobky z nich 3- Vajcia a výrobky z nich 4- Ryby a výrobky z nich 5.Arašidy a výrobky z nich 6- Sójové zrná a výrobky z nich 7- Mlieko a výrobky z neho 8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queenslandské orechy a výrobky z nich 9-Zeler a výrobky z neho 10- Horčica a výrobky z nej 11.Sezamové semená a výrobky z nich.12.Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.13.Vlčí bôb a výrobky z neho. 14- Mäkkýše a výrobky z nich


Pôvod mäsa: Bravčové - Slovensko, Španielsko, Hovädzie - Slovensko, Česko, Hydinové mäso: Slovensko, Česko, Poľsko, Francúzsko, Brazília




Telefonické objednávky:
+421 37 783 22 29

Otváracia doba
Pondelok - Piatok  10:00 - 14:00
Sobota - Nedeľa  ZATVORENÉ