Reštaurácia Bažant
Vráble
DENNÉ MENU od 22.04.2024 do 26.04.2024
Polievka na každý deň: Hydinový vývar s rezancami (1)
Pondelok: 22.04.2024
Polievka: 0,33 l Ruský boršč (1), chlieb (1)
1. 180/63 gr. Hovädzí sikulský tokáň (1,7,10), halušky (1,3,7)
2. 140/64 gr. Zapekaný kurací rezeň so syrom a šampiňónmi (1,7), hranolky miešaný šalát
3. 400 gr. Špagety po cigánsky (šunka, slanina, šampiňóny) (1,3), kečup
Utorok: 23.04.2024
Polievka: 0,33 l Kulajda (1,7), chlieb (1)
1. 120/64 gr.
Bravčový rezeň v cibuľovom cestíčku
(1,7), zemiakový
šalát
s majonézou (3)
2. 180/63 gr. Prírodný
kurací rezeň so šípkovou omáčkou (1),
ryža, šalát z čínskej
kapusty
3. 400 gr. Orechový závin (1,3,7,8)
Streda: 24.04.2024
Polievka: 0,33 l Šošovicová (1), chlieb (1)
1. 213/64 gr. Bravčové stehno dusené, rajčinová omáčka (1), knedle (1,3,7)
2. 120/64 gr. Plnený kurací rezeň Liptov (1,3,7), zemiaková kaša (7), rajčinový šalát
3. 150 gr. Grilované tofu s čínskou zeleninou, ryžové rezance
Štvrtok: 25.04.2024
Polievka: 0,33 l Ostrokyslá
1. 120/64 gr. Pečené bravčové pliecko s plnkou (1,3,7), varené zemiaky, šalát
z kyslej kapusty
2. 120/65 gr. Kurací rezeň v banánovom cestíčku (1,7), ryža, kompót
3. 400 gr. Kuskus so zeleninou, sušenou rajčinou a syrom (1,3,7), uhorkový šalát
Piatok: 26.04.2024
Polievka: 0,33 l Zemiaková kyslá so šampiňónmi (1,7), chlieb (1)
1. 150/64 gr. Bravčové karé v horčicovej omáčke (1,10), ryža, kapustový šalát pikant
2. 120 gr. Vyprážaný encián (1,3,7), varené zemiaky, pražský šalát (3)
3. 400 gr. Slivkové gule s makom (1,3,7)
Prajeme Vám dobrú chuť !
ALERGÉNY: 1- Obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody) 2- Kôrovce a výrobky z nich 3- Vajcia a výrobky z nich 4- Ryby a výrobky z nich 5.Arašidy a výrobky z nich 6- Sójové zrná a výrobky z nich 7- Mlieko a výrobky z neho 8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queenslandské orechy a výrobky z nich 9-Zeler a výrobky z neho 10- Horčica a výrobky z nej 11.Sezamové semená a výrobky z nich.12.Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.13.Vlčí bôb a výrobky z neho. 14- Mäkkýše a výrobky z nich
Pôvod mäsa: Bravčové - Slovensko, Španielsko, Hovädzie - Slovensko, Česko, Hydinové mäso: Slovensko, Česko, Poľsko, Francúzsko, Brazília
Telefonické objednávky:
+421 37 783 22 29
Otváracia doba
Pondelok - Piatok 10:00 - 14:00
Sobota - Nedeľa ZATVORENÉ